Barnefysioterapi og Bæresjal Veiledning hjemme hos Dere.

Takket være hjemmekonsultasojn sparer du tid og får en profesjonel råd og hjelp.

BABY OG SMÅBARN FYSIOTERAPI

Konsultasjon med behov for rehabilitering finner sted hjemme hos pasienten. Etter nøye analyse velger jeg øvelser tilpasset barnets behov og forteller hvordan man skal riktig stimulere babyens utvikling.

INDIVIDUELL SLYNGEOPPLÆRING

Et møte med en sertifisert rådgiver som spesialiserer seg på å bære barn i en slynge, hvor foreldre vil motta opplysninger om dette emnet, om valg av bindinger, slynger og lignende midler.

WORKSHOPS FOR FORELDRE

Et praktisk møte med opplæring om riktig omsorg og babys daglig pleie for nybakteforeldre, elementer av babymassasje og "sanselek" - en aktiv leg og babygim med sanseintegrasjons metode for babys.

Natalia Lozinska

Hei, jeg heter Natalia Łozińska

Jeg er fysioterapeut med spesialisering rettet mot både spedbarn og større barn. Jeg er utdannet i Polen, hvor hadde jeg har en mastergrad i Fysioterapi og videreutdanning Pediatrisk Fysioterapi. Jeg fokuserer på området som gjelder barnas nevrologiske forstyrrelser og generell funksjonshemning hos barn. Min interesse og engasjement i barnefysioterapi bruker jeg på jobb i en barnehage for barn med spesielle behov. Jeg er også sertifisert bæreveileder hos ClauWi skole i Polen, og underviser i hvordan man kan bruke ulike seler og knyte sjal på best mulig måte. I tilleg er jeg også svømminginstruktør for babyer og småbarn.

Barnefysioterapi er ikke bare en karrierevei, men også min lidenskap som har hoved fokus på å støtte barnas utvikling for at de skal få en god start på livet ❤️.

Gjenomm “Baby Balance” hjelper jeg mine små pasienter med: muscel og skjelletplager, motoriske problemer, forsinket utvikling, asymmetri, kolikk, forstoppelse og nakkeproblemer. Jeg driver også med en funksjonell terapi for barn med nevrologiske eller genetiske misdannelser.

Mine kurs:

  • Spedbarnrehabilitering for utviklingshemmede spedbarn fra 0-12 måneder
  • Osteopati i Pediatri og Neonatologi 
  • Bæresjal Veileder hos ClauWi skole
  • Baby og Småbarnssvømming Instruktør
  • IPNFA basic (Proprioceptive Neuromuscular Facilitation)
  • Kinesiology Taping
  • Babymassaje – «Shantali massasje»
  • Sherborne Developmental Movement
Bli gjerne kjent med tilbudet mitt.

Her kan du lære hvordan du kan påvirke riktig utvikling av barnet ditt.

"Sanselek" - en aktiv lek for babys med sanse integrasjons metode

Det er en perfekt, aktivt brukt tid når barnets alle sanser stimuleres. I klassene viser jeg hvordan man gjør daglige aktiviteter til utviklende moro og hvordan man bruker vanlige ting som er tilgjengelige i alle hjem som pedagogiske leker.  «Sanselek» er også en flott tid å utvikle nærhet mellom foreldre og barn. 

Ditt barn i gode hender

Kontakt meg og se hvor viktig det er å støtte barnets utvikling helt fra begynnelsen

FØLG FUNPAGE

BABY BALANCE FYSIOTERAPI

RING

+47 405 74 955

SEND EN MELDING

babybalance.oslo@gmail.com