Hva er individuell slyngeopplæring?

En individuell konsultasjon er et unikt møte som varer i ca. 2 timer. Opplæringen foregår hjemme hos deg etter tidligere dato- og timefastsettelse som passer best for deg og for babyen. En ekstra fordel ved et individuelt møte er muligheten til å tilpasse det rytmen til barnets dag, slik at barnet kan føle seg behagelig og trygg. I løpet av denne tiden lærer vi først med en spesiell instruksjonsdukke, og så trener vi med barnet. Ved hvert besøk bryr jeg meg om behagelig og naturlig atmosfære. Bindingene er tilpasset deres behov og forventninger. Jeg sier også hvilken slynge er best for en gitt binding og barnets alder.

👉 Som en del av praksis anbefaler jeg at du kombinerer møtet med opplæring om riktig omsorg for barnet: hvordan man løfter, legger ned og bærer barnet på hendene.

Hvordan forbereder du deg til konsultasjonen?

  • Pass på at du og din baby ikke har kontraindikasjoner mot en slynge. Hvis barnet er under legenes omsorg, spør først om bruk av slynge ikke har negativ påvirkning på behandlingen.
  • Hvis barnet har kolikk, er det verdt å velge en time når barnet er rolig.
  • Du trenger ikke å ha din egen slynge, jeg tar med alt du trenger – en slynge og en dukke.
  • Spør noen om hjelp hvis det er nødvendig. Hvis bare en av foreldrene blir undervist, og barnet liker ikke å bli lagt til sin seng eller barnevogn, vil noen som kan ta vare på babyen være nyttig når moren / faren trener med dukken.
  • Foreldre og barnet skal være SUNNE (ingen alvorlige infeksjoner eller smittsomme sykdommer).

Som en del av opplæring for foreldrene organiserer jeg også møter med slynge i barnevennlige klubber og steder.

Bortsett fra individuelle konsultasjoner, er jeg åpen for møter på fødselsskoler eller andre hendelser for fremtidige og nåværende foreldre.

👉 Mer informasjon om kommende Slynge – Workshops finner du på min Facebooks fanpage: Baby Balance Fysioterapi